vineri, 18 aprilie 2008

"Nu este imposibil să trecem de grupe la EURO”

Atacantul Adrian Mutu a acordat un interviu revistei oficiale a UEFA în care a comentat şansele României la turneul final al Campionatului European din vară, dar şi ale echipei sale de club, Fiorentina, în Serie A, informează site-ul oficial al forului european.

"Nu este imposibil să trecem de grupe la EURO, dar va fi foarte dificil. Indiferent de ce se va întâmpla, vom pleca acasă cu fruntea sus", a afirmat atacantul naţionalei, care a marcat 27 de goluri în 60 de jocuri pentru prima reprezentativă a României.
El s-a referit şi la întâlnirea cu fostul său coleg de la Fiorentina, atacantul italian Luca Toni, care acum evoluează la Bayern: "Tony este un jucător foarte bun. A făcut lucruri mari la Fiorentina, avem multe amintiri frumoase şi ţinem legătura".

"Având în vedere forma excepţională a lui Mutu, fanii României şi ai Fiorentinei au motive să fie optimişti", se arată în articolul dedicat atacantului român. Prima reprezentativă a României va evolua la EURO 2008 în Grupa C, alături de Franţa, Italia şi Olanda.

Niciun comentariu: